Idees Magistrals per Infantil

La Prestatgeria

Posted on: 31 Març 2010

Aquest recurs permet escriure llibres virtuals (online)  de forma col·laborativa, és a dir, que poden estar escrits per autors diferents, fins i tot en diferents idiomes, formats, tipus de lletra etc…recorda doncs a la coneguda Wiquipèdia on tothom pot entrar, afegir dades i contribuir a millorar-la.

La Prestatgeria Digital, s’adreça a centres educatius o a persones vinculades amb l’educació, ja que cal tindre la clau de l’XTEC i a més a més, estar autoritzat pel centre educatiu, per poder publicar un llibre.

Els autors poden escriure i publicar llibres sense límit. Les publicacions no queden catalogades per temàtica, si no per criteris més amplis com: Llibres més llegits, llibres amb més pàgines i entrades més recents. Per això, si es vol buscar un llibre determinat, cal buscar-ho pel títol, el nom  del centre, descriptors, idioma etc… En aquest sentit, veig l’inconvenient que cal conèixer prèviament aquesta informació per buscar el llibre.

Aplicacabilitat dels Llibres Digitals: Aquest recurs pot ser molt interessant tant per mestres com per alumnes de Primària i Secundària, ja que es pot aprendre a treballar i escriure de forma col·laborativa. A més a més de la motivació que impliquen les noves tecnologies en els més joves, també hi ha la de poder compartir el treball realitzat amb la societat (publicant-lo). Veig doncs, en aquest recurs, la possibilitat de motivar aquells alumnes que generalment estan més desmotivats. Projectes com participar en una ràdio local o publicar un llibre digital pot ser doncs un bon al·licient pels nostres alumnes.

Us adjunto un tutorial per poder veure tots els passos que cal seguir per a publicar un llibre digital i, un cop publicat penjar-ho en el nostre blog.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Benvinguts/des a Idees Magistrals!!!

SANT JORDI

No diguis hivern acabat, fins Sant Jordi no hagi estat.

Calendari

Crea els teus contes

WEB D’IL·LUSTRACIONS INFANTILS

Trobareu il·lustracions precioses!!!

Biblioteca Infantil

Poisson Rouge

Entrena amb el ratolí

Plastilina

Ens vestim: anem a…

Orientació Espacial

Frase

Torna aviat

Recomana aquest Blog

Anuncis
%d bloggers like this: